De ce sa porti pantofi sport?

Atunci cand spunem pantofi sport, in majoritatea cazurilor ne referim la pantofii sport consacrati de branduri celebre, printre care Nike, Puma, Adidas… Insa, amploarea pe care au luat-o in ultima perioada articolele sport de incaltaminte a dus la o diversificare a pietei, cu modele din ce in ce mai variate si adecvate tuturor gusturilor, dar cu preturi adecvate oricarui buget. 

Ca suntem angajati ai unor multinaltionale, manageri in devenire cu o tinuta business impusa de locul de munca, ca suntem jurnalisti mereu pe fuga dupa subiecte de senzational sau avocati vesnic in costum si roba, profesori sau studenti, fiecare dintre noi trece macar o data pe saptamana printr-o situatie ce impune o tinuta lejera, relaxata si comoda. Ideali la cumparaturi, in parc, pe terenul de fotbal sau tenis cand iesi cu prietenii in weekend, la sala de fitness, intr-un weekend la munte, pantofii sport sunt indispensabili fiecaruia dintre noi. Si chiar daca nu punem pret pe brand si nu dorim sa investim sume mari in incaltaminte pe care nu o purtam decat ocazional, exista o varianta si in acest caz. Multe dintre magazinele online de haine si articole de incaltaminte au o oferta extrem de generoasa de pantofi sport ieftini. Majoritatea acestora sunt modele noi, adaptate tendintelor in moda si reprezinta o alternativa ce imbina lejeritatea si spiritul sportiv cu esteticul si modernul, moda cu partea practica. Acesta este cu siguranta un mix imbatabil si, fara sa aiba pretentia ca sunt facuti sa ofere performanta pe terenurile de sport, pantofii sport fashion si ieftini in acelasi timp sunt la fel de diversi pe cat sunt si gusturile consumatorilor genului: in culori neon, sau nonculori, cu tinte sau din materiale speciale – reiat, catifea, lac, imitatie de piele de reptila, cu imprimeuri speciale - flori, steaguri nationale, capete de morti, personaje celebre, cu strasuri sau cristale Swarovski, cu sireturi sau catarame si variantele pot continua la infinit.

Copiii ingrijiti de bunici

Sunt foarte multi copii ai caror parinti sunt plecati la munca in strainatate si ei au ramas cu bunicii. Dar nu se stie pentru ce perioada. La inceput li se spune ca doar pentru o perioada scurta, insa parintii ajung sa stea acolo ani multi. Iar singurii care sufera sunt copiii. Si nu doar ca sufera dar sunt afectati de plecarea asta, fara intoarcere a parintilor si e dezamagitor.
 
Stiu ca a fost un reportaj la televiuzor despre treaba asta. Nu mai stiu cat de multi copii au fost lasati in grija bunicilor. Acei copii nu mai  dadeau randament la scoala, nu mai aveau prieteni, si erau mereu tristi. Unul dintre ei, chiar a ramas singur deoarece mama lui si-a refacut viata in tari straine si pe el l-a lasat cu bunica lui. Nu mai avea nici un chef copilul de nimic. Era mereu trist si nu ii mai pasa de nimic. Ba mai mult devenise chiar violent. Nu pot intelege cum poti sa-ti refaci viata stiind ca o parte din tine e aici in tara.
 
Alti copii au fost luati de parinti su dusi in tara unde s-au stabilit. Au inceput sa mearga la scoala, sa-si faca prieteni. Cred ca erau super fericiti pentru simplul fapt ca erau cu parintii. Insa fiindca lucrurile nu mai mergeau bine, din nou copii erau trimisi acasa in tara. Deci dupa ce ai facut o scoala in afara, esti nevoit sa o iei din nou la inceput in tara natala. Un alt sistem de invatamat, poate mai alambicat decat cel in care ai invata pana acuma.
 
Si poate la un moment dat parintii se vor gandi sa isi ia definitiv copiii langa ei, sau poate se vor intoarce in tara. Dar cum lucrurile astea sunt doar la stadiul de idei, pana una alta toti copiii care raman sa creasca langa bunici, ajung sa sufere din cauza lipsei parintilor. Si sa se schimbe, sa-si schimbe comportamnetul, fata de societate.

Criterii in alegerea unui DVD auto

Daca te aflii printre cei interesati de achizitionarea unui DVD auto, noi iti venim in ajutor cu cateva sugestii, precum si cu cateva sfaturi care te vor ajuta sa faci alegerea potrivita nevoilor tale. Mai jos vei gasi cativa pasi pe care ti-i recomandam sa-i urmezi in achizitionarea unui DVD pentru masina ta.

RAPORT CALITATE/PRET.
De obicei, cand alegi un DVD auto iti stabilesti un buget dedicat cumpararii lui. Dupa stabilirea sumei maxime pe care doresti sa o cheltuiesti, intereseaza-te de caracteristicile fiecarui produs care se incadreaza in acea suma. Nu toate Dvd-urile auto ieftine isi merita banii, dupa cum nu toate produsele scumpe ofera si facilitati pe masura.

PRODUCATOR.
Alege un producator renumit pentru a te asigura de calitatea produsului. Inceraca sa te orientezi catre modele ale producatorilor pe care ii cunosti sau cere sfaturi cu privire la modelele de DVD auto ale aceluiasi producator. Doar asa vei putea face diferenta si vei alege, la final, un produs care sa te multumeasca pe deplin.

USURINTA IN FOLOSIRE.
Este foarte important sa "te intelegi bine" cu DVD-ul auto cumparat si sa ii poti gasi functiile cu usurinta. Pentru a te asigura ca aparatul nu este greu de folosit, iti recomandam sa ii faci un mic test inainte de a-l cumpara. Asigura-te ca modelul de DVD auto ales are un un meniu primitor si explicit.

DESIGN ATRAGATOR. In alegerea oricarui produs, trebuie sa iei in calcul si aspectul, pe langa functionalitatile pe care ti le doresti. Alege un DVD auto care sa raspunda la nivel general criteriilor tale de selectie, pentru a-l utiliza cu placere, de fiecare data.

Daca esti interesat de o oferta completa si variata de DVD auto, magazinul online Stereomag.ro iti sta la dispozitie. Producatori renumiti, produse de calitate si livrare imediata, oriunde in tara.


Cat de mult vorbesti la telefon?

Recunosc ca eu nu vorbesc foarte mult la mobil. Doar strictul necesar. Nu vad ce as putea sa vorbesc tot timpul la telefon, cand toata ziua sunt acasa cu al meu. Mai vorbesc cu prietenele, dar nici atunci nu imi place sa ma intind. Cu toate ca am minute sufieciente. Doar ca vorbitul la telefon mi se pare... nu stiu cum sa explic. Ideea e ca imi place mult mai mult sa privesc in ochi persoana cu care vorbesc, sa ii vad si reactia.
 
Dar nu intotdeauna au stat lucrruile asa. Pe la inceputurile relatiei mele cu sotul, vorbeam la telefon ore intregi. Si daca nu vorbeam la telefon, ne dadeam bipuri sau mesaje. Stiu ca intr-o seara am vorbit cu el la telefon doua ore, de si-a consumat toate minutele si si-a mai facut si cost suplimentar la telefon. Eu mereu aveam grija sa nu fac cost suplimentar fiindca nu voiam sa ma cert cu ai mei. Ca doar ei plateau abonamentul, nu eu. Pe atunci nu ma vedeam altfel decat vorbind ore intregi la telefon. Insa in timp treaba asta s-a cam stins, fiindca m-am mutat la el, si atunci chiar nu isi mai avea rostul sa vorbim mult la telefon. Insa vorbesc totusi cate 30 de minute poate si mai mult cu o prietena draga mie. Daca are probleme si nu poate veni la mine, incerc sa o ajut prin telefon si atunci e normal ca ma intind la maxim cu conversatia.
 
In concluzie vreau doar sa subliniez faptul ca e mult mai important sa ii vezi reactia interlocutorului decat sa stai cu telefonul la ureche ore in si, iar tu sa nu stii ce face cel cu care vorbesti. Mi se pare destul de urat.